Mobile menu trigger

Prijzen

€ 27,50

Genre

Theater Hofpoort - Hofpoortzaal

King of the World

Theaterconcert

King of the World, al meer dan 10 jaar een begrip in de Nederlandse muziekscene, biedt Blues Rhythm and Roots van het hoogste niveau. Met hun laatste cd uit 2024, waarop speciale gasten Matt Schofield, Shirma Rouse & Christine Tambakis meedoen, zijn de heren van King of the World vastbesloten om hun reputatie als de hardst werkende band van Nederland opnieuw waar te maken.

Na de oprichting in 2012 werd de band al snel bestempeld als een 'supergroep' vanwege de rijke muzikale geschiedenis van de bandleden, waaronder Snowy White, Matt Schofield, Cuby & the Blizzards, en anderen. Nu, twaalf jaar later, blijft King of the World deze titel meer dan waardig en heeft de band niets aan energie, drive en creativiteit ingeboet. Met de Belgische gitaarvirtuoos Stef Delbaere en zanger/drummer Marlon Pichel heeft de band zichzelf opnieuw uitgevonden en staat voor kwalitatieve roots, rhythm & blues met een diversiteit aan vocale hoogstandjes.

De band heeft zowel in de studio als op het podium een dijk van een reputatie opgebouwd en heeft lovende reacties ontvangen voor hun zes eerdere albums en vele shows.


Blues Diner Plank

Speciaal voor de Winterblues voorstellingen heeft de chef-kok van Grand Café De Heeren van Coevorden de Blues Diner Plank samengesteld.
Geniet voorafgaand aan de voorstelling van deze lekkernijen en loop daarna via de tussendeur naar de foyer van het theater.

STICKY ROASTED RIBS
Gember | soja | bbq saus

CRISPY CHICKENWINGS
Honing | mosters | bosui

MINI SMASH BURGER
Cheddar | tomaat | pickles | bbq saus

MINI HOTDOG
Jalapeno | Amerikaanse mosterd | gefrituurde uitjes

GARNITUREN
Corndog
Maiskolf
Aardappel wedges
Diverse sauzen
Onionrings
Coleslaw
Knoflookbrood

Bestel hier de Blues Dinner Plank
Goed om te weten: u kunt dit diner tot 24 uur voor de voorstelling bestellen.

Borrelarrangement

Het is mogelijk om bij deze theatervoorstelling ook één of meerdere borrelarrangementen te bestellen.
U rekent de totale bestelling via onze webshop af en wij geven uw bestelling door aan De Heeren van Coevorden.

Goed om te weten: u kunt tot 2 uur voor de voorstelling uw bestelling via onze webshop bestellen.

Via de tussendeur loopt u zo het Grand Café binnen waar u het tafelbordje met uw naam erop al ziet staan. Een mooie afsluiting van een heerlijk avondje uit bij Theater Hofpoort en De Heeren van Coevorden.

Bestel hier uw borrelarrangement

Dw king of the world 1
06 King of the World Pressphoto 03 black white scaled
48982227782 e0fb5d5309 o