Mobile menu trigger

Kaartverkoop

Kaartverkoop

Kies zelf uw stoel(en)
U bestelt de kaarten eenvoudig via onze website en betaalt via Ideal. U ontvangt een mail met de e-ticket. Deze e-ticket laat u zien op uw telefoon of u neemt een print mee naar de voorstelling.

Speciale plaats ivm handicap of rolstoelgebruik
In onze zaal hebben wij een aantal plaatsen beschikbaar voor bezoekers met een handicap of rolstoelgebruik.
Deze plaatsen zijn niet via onze website te bestellen, maar hiervoor kunt u contact met de theaterkassa opnemen.
Wij zullen dan de gewenste plaatsen voor u reserveren.

Last minute reserveren
U kunt tot half uur voor aanvang van de voorstelling online kaarten kopen.

Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling is de theaterkassa geopend en kunt u daar uitsluitend met pin uw e-tickets kopen.

Cadeaukaarten
De Theater Hofpoort cadeaubon koopt u bij de theaterkassa of bestelt u via kassa@theaterhofpoort.nl Met deze cadeaubon kan een bezoeker kaarten betalen voor een voorstelling in het aanbod van Theater Hofpoort. De klant levert de cadeaubonnen digitaal in via de website of bij de theaterkassa.

Podium Cadeaukaarten / Kunst & Cultuurkaart kunt je kopen bij o.a. de Read Shop Coevorden.

Transactiekosten
Online € 1,50 per kaart met een maximum van € 4,50 per bestelling
Theaterkassa (telefonisch) € 1,50 eur per kaart met een maximum van € 4,50 per bestelling
Theaterkassa (persoonlijk) € 0,00 per bestelling

Wachtlijst bij uitverkochte voorstelling
Via de website of theaterkassa kunt u voor een uitverkochte voorstelling uw naam en telefoonnummer vrijblijvend en kosteloos laten noteren op een wachtlijst. Komen er kaarten beschikbaar, dan wordt de wachtlijst op volgorde van aanmelding afgewerkt.
U kunt ook op de avond van de voorstelling informeren of er nog kaarten beschikbaar zijn gekomen. Een plek op de wachtlijst biedt geen garantie, maar geeft wel vaak een goede kans om alsnog kaarten voor een uitverkochte voorstelling te bemachtigen.

Annulering
Bent u plotseling verhinderd en kunt u de voorstelling niet bezoeken? Indien u maximaal 48 uur voor de datum van de voorstelling contact met ons opneemt dan kunnen wij de kaarten voor u annuleren. U ontvangt dan een digitaal tegoed waarmee u een nieuwe voorstelling kunt betalen. Voor de annulering brengen bij € 2,50 per kaart in rekening. We ontvangen de annulering uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de voorstelling, anders kunnen de kaarten helaas niet worden geretourneerd.