Mobile menu trigger

Eten en drinken

Gezellig naborrelen

bij Grand Café De Heeren van Coevorden

U heeft zojuist genoten van een prachtige voorstelling in de Hofpoortzaal van Theater Hofpoort. En na afloop gaat u gezellig met uw gezelschap nagenieten en napraten. Via de tussendeur loopt u zo het Grand Café binnen waar u het tafelbordje met uw naam erop al ziet staan. Nadat u heeft plaatsgenomen, komt de medewerker van het Grand Café bij u om uw drankjes op te nemen. Waarna u vervolgens geniet van het borrelarrangement en uw drankjes. Een mooie afsluiting van een heerlijk avondje uit bij Theater Hofpoort en De Heeren van Coevorden.

Borrelarrangement Theater Hofpoort
Het is mogelijk om bij uw theaterbestelling ook een of meerdere borrelarrangementen bestellen. U rekent de totale bestelling via onze webshop af en wij geven uw bestelling door aan De Heeren van Coevorden.
Goed om te weten: u kunt tot 2 uur voor de voorstelling uw bestelling via onze webshop bestellen.

De chef-kok van het Grand Café heeft twee borrelarrangementen samengesteld waaruit u kunt kiezen, het arrangement kost € 10,50 per persoon.

Optie 1:
3 gefrituurde snacks (bitterbal / vlammetje / kaasstengel)
Drentse dreuge worst
Oude kaas (mosterd dille dip)
Olijven
Notenmix

Drankje naar keuze (fris/bier/wijn)

Optie 2:
3 gefrituurde snacks (vegan bitterbal / mini loempia / jackfruit kroketje)
Olijven
Notenmix
Groentencrudite (avocado dip)
Naanbrood hummus harissa
Drankje naar keuze (fris/bier/wijn)

HET GRAND CAFÉ VAN COEVORDEN
Team Heeren van Coevorden

U bent van harte welkom voor een ambachtelijk gezette kop koffie of thee, naar wens geserveerd met zoete lekkernijen. Geniet van een heerlijke lunch of borrel. Wij koken met streekproducten en onze menukaart wordt elk seizoen vernieuwd.

Kom langs met vrienden, familie of collega’s en ervaar de warme gastvrijheid en de culinaire kunsten van onze keukenbrigade. In de zomer kunt u genieten van de zon op ons terras, direct gelegen aan de markt!

Wilt u meer weten? Kijk dan op onze website heerenvancoevorden.nl