Mobile menu trigger

Service en spelregels

Service en spelregels

Wij staan voor u klaar
Voor ons is het belangrijk dat uw bezoek zo fijn mogelijk verloopt.
Van het boeken van uw kaarten bij de theaterkassa tot het bezoeken van de voorstelling in Theater Hofpoort.
Wij hopen dat u dit als bezoeker ook zo mag ervaren. Ons team doet in elk geval altijd hun best.

24 uur per dag bestellen
Via onze website kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week kaarten bestellen.
De theaterkassa is op dinsdagochtend telefonisch bereikbaar en op vrijdagmiddag kunt u gezellig langskomen om uw kaarten te bestellen of om iets te vragen.

Toegankelijkheid mindervaliden
Theater Hofpoort - Hofpoortzaal (Hof van Coevorden) en Theaterkantoor (Cultuurhuis - Kasteel 3) zijn goed toegankelijk voor mindervaliden.
De locaties beschikken over een invalidentoilet. En voor de locaties zijn een aantal parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig.

Theaterregels
- Kom op tijd
Laatkomers verstoren de voorstelling. Na aanvang vervalt uw recht op toegang, maar wordt in overleg met de productie/directie theater gekeken of u alsnog de voorstelling mag bijwonen.

- Mobiele telefoons
Tijdens de voorstelling staat de telefoon op stil of helemaal uit. Een oplichtend scherm is niet alleen voor jezelf maar ook voor de artiesten en medebezoekers niet prettig.

Garderobe
Theater Hofpoort heeft een gratis onbewaakte garderobe en derhalve op eigen risico. Na afloop van de voorstelling staan de verrijdbare garderoberekken in de gang.

Beeld- of geluidsopnamen
Het is in de theaterzaal niet toegestaan foto-, video- of geluidsopnamen te maken.

Aansprakelijkheid
Theater Hofpoort aanvaardt geen aansprakelijkheid voor beschadigingen aan of verlies van je eigendommen.

Suggesties en/of klachten
De service aan onze bezoekers staat bij ons altijd bovenaan. Heeft u suggesties voor verbeteringen, dan stellen we het op prijs als u dit met ons wilt delen.
Wij ontvangen uw bericht graag via e-mail info@theaterhofpoort.nl en deze kunt u richten aan de directie van Theater Hofpoort in Coevorden. Wij proberen u dan binnen vijf werkdagen een reactie te sturen.