Mobile menu trigger

nieuws

Nieuws

TH profielfoto

Comedy Café Live - line up bekend

Comedy Café Amsterdam en Coevorden dat is al jaren een goede combi. Vanavond komen niemand minder dan Arie Koomen, Roel C Verburg en Bram van de Velde naar De Fabriek in Coevorden.
TH profielfoto

Verkoop concert project Levenslied gestart!

Bij het project Levenslied vertellen mensen hun levensverhaal in een lied. Iedereen kon zich opgeven en samen met zang-, en schrijfcoaches aan de slag om van het levensverhaal een echt lied te maken.
TH profielfoto

Najaarsfolder verspreid

Deze week is de najaarsfolder 2021 huis aan huis verspreid in de gemeente Coevorden. Heeft u de folder niet ontvangen? Ze liggen voor u klaar bij de theaterkassa.
TH profielfoto

Tijdelijk gewijzigd protocol

We mogen weer open én de capaciteit verhogen naar de maximale bezetting. Dit betekent 170 mensen in Theater Hofpoort en 100 in De Fabriek. Dit kan en mag als we gaan testen voor toegang, een tussenstap totdat iedereen weer “normaal” naar het theater kan, want dat is wat we het liefste willen natuurlijk! Vanaf 25 september is alleen met het coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar toegang mogelijk.
TH profielfoto

Theaterkassa iedere vrijdagmiddag geopend

Vanaf vrijdag 10 september a.s. is de theaterkassa iedere vrijdagmiddag geopend tussen 13.00 uur en 16.00 uur Het verkooppunt bij Read Shop Coevorden komt hiermee te vervallen.
TH profielfoto

Voorstelling uitverkocht? Maak dan gebruik van de wachtlijst

Op dit moment zijn een aantal voorstellingen uitverkocht. U kunt gebruik maken van de wachtlijst.
TH profielfoto

Breath of Freedom - vijf premieres in coronatijd

Anderhalve meter afstand, mondkapjes, avondklok, een heleboel dingen die niet mochten … we weten weer even goed hoe belangrijk vrijheid is... Breath of Freedom is een gloednieuw programma met gloednieuwe muziek. Vijf premières!
TH profielfoto

Noazommern in de Daoler Tuun

Ondanks dat het Theatertuinfeest en het Smokers- en Bierfestival dit jaar niet door kunnen gaan, heeft Theater Hofpoort voor de bands Bruunsma en Pick'n'Shovel toch een plek gevonden om te kunnen optreden: De Daoler Tuun in Daoln.
TH profielfoto

Waar hangt jouw tasje uit deze zomer? ☀️

Omdat we zo blij zijn dat we weer open mogen hebben we onze vrijwilligers en Vrienden tijdens ons Open Huis 19 juni getrakteerd op een uniek tasje met daarop een paar regels tekst uit het lied dat Claudia de Breij speciaal voor 'Theater. Mooier dan ooit.' schreef.
TH profielfoto

Ontdek Cultureel Coevorden

Cultureel Coevorden wordt mooier dan ooit! Bekijk hier het filmpje.
Kik Kirsten van Teijn SEXPERIMENT Casper Koster liggend 18x13

Programma najaar 2021 staat online!

We roepen het van de daken: we mogen weer open! Vanaf 20.00 uur vanavond start hier de kaartverkoop voor de eerste helft van het komende seizoen.
1920x1080 De Fabriek

Theater Hofpoort. Mooier dan ooit.

Vrijdagavond 18 juni 2021 wordt om 20.00 uur landelijk door alle theaters en musea vanaf de daken geroepen dat we weer open gaan!
1 2 >