Mobile menu trigger

nieuws

Nieuws

TH profielfoto

Voorstelling Tjerk Ridder wordt verplaatst

De voorstelling van Tjerk Ridder (a.s. donderdag) wordt verplaatst naar een nieuwe datum. Kaarthouders zijn hierover inmiddels geïnformeerd.
TH profielfoto

Betaling met Podium Cadeaukaart tijdelijk buiten werking

Helaas hebben we een storing in onze webshop als u kaarten wilt betalen met de Podium Cadeaukaart. We hopen dat dit zsm is opgelost. Uiteraard zullen we dit dan laten weten.
TH profielfoto

Ik ga op reis en neem mee...

De temperaturen stijgen, de koffers worden ingepakt, leesboekjes klaargelegd. Laat de zomer maar komen! Theater Hofpoort neemt u mee op reis naar o.a. Mexico, Frankrijk en ons eigen Nederland. Gaat u ook mee op muzikale reis?
TH profielfoto

Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Theater Hofpoort@De Fabriek is woensdag 16 maart a.s. een van de stemlocaties in de Gemeente Coevorden waar u uw stem kunt uitbrengen.
TH profielfoto

Extra kaarten Matthaus Passion 27 maart a.s.

Voor de uitvoering van de Matthaus Passion op zondag 27 maart a.s. in de Nederlands Hervormde Kerk in Coevorden, zijn extra kaarten beschikbaar gekomen.
TH profielfoto

Voorjaarsprogramma 2022 staat online!

Het voorjaarsprogramma staat online. Op 8 maart a.s. starten we met de voorstelling In het Licht - Solo Stories.
Kapsalontheater fb

Theater Hofpoort doet mee met Kapsalon Theater

*UITVERKOCHT* Een speciale Theater Hofpoort - Buiten de Poort woensdagmiddag 19 januari 2022 bij Kapsalon MOOI in Coevorden. Zangeressen Martijje en Larissa zullen de klanten toezingen tijdens hun bezoek. In de salon gelden de huidige corona-regels en de actie is alleen voor klanten die vanmiddag een afspraak hebben.
TH profielfoto

Ontdek Cultureel Coevorden

Cultureel Coevorden wordt mooier dan ooit! Bekijk hier het filmpje.
TH profielfoto

Doe Mee Webwinkel nieuws

Het aanbod van Theater Hofpoort is binnenkort ook te vinden in de Doe Mee Webwinkel van de gemeente Coevorden, gemeente Emmen en gemeente Borger-Odoorn.