Mobile menu trigger

Nieuws

Nieuws

Heeft u vragen over de mogelijkheden in het Cultuurhuis?

Neem dan contact op met de Gemeente Coevorden, zij helpen u graag verder. Theater Hofpoort is niet de verhuurder van het Cultuurhuis, wij huren een aantal ruimten in het Cultuurhuis.

07-11-2023 Storing PAY voorbij

De storing is verholpen en het is weer mogelijk om via onze website kaarten te bestellen.

De Tip van Flip!

Flip Noorman komt met zijn band De Noormannen op zaterdag 18 november a.s. naar Coevorden. Bekijk hier zijn persoonlijke uitnodiging! Alleen al zijn geweldige stem, aldus Anke.

84% van de jeugd bezoekt graag theater

84 procent van de kinderen heeft volgens hun ouders interesse in het bezoeken van een concert of voorstelling in een theater. Dat blijkt uit landelijk onderzoek uitgevoerd door Hendrik Beerda Brand Consultancy tijdens de eerste Nationale KinderTheaterWeek.

Actueel zapcabaret van Jeroens Clan: Theo Maassen kreeg alvast de slappe lach

NIJMEGEN/EINDHOVEN- Cabarettrio Jeroens Clan uit Best en Eindhoven komt met een opvolger van hun enerverende debuut Tere Zieltjes. We keken een avond mee in aanloop naar de première in De Kleine Komedie in Amsterdam. Theo Maassen kreeg ‘een slappe lach die niet op wilde houden’.

Uitnodiging - publieksonderzoek

Theater Hofpoort in Coevorden wil het toekomstig beleid mede afstemmen op de samenstelling en ervaringen van u als publiek. Door dit korte onderzoek in te vullen, helpt u ons daarin een beter inzicht te krijgen. Het invullen vraagt een paar minuten. Voor uw medewerking zijn wij u zeer dankbaar!

Nieuwe speeldata Teun Toebes & Barrelhouse

De voorstellingen van Teun Toebes en Barrelhouse hebben een nieuwe datum gekregen: Teun Toebes 1 november 2023 Barrelhouse 24 februari 2024 Alle kaarthouders hebben gisteren een e-mail ontvangen. Geen e-mail? Check even uw spambox.

Verkoop seizoen 2023-2024 is gestart!

Klaar voor de start? De verkoop voor seizoen 2023-2024 is gestart

Maak altijd een nieuw account aan

Wellicht had u het vorige seizoen een account bij ons. Helaas is deze niet meer geldig. De reden daarvoor is dat wij vanaf nu met nieuwe ticketsoftware werken. Lees hier meer over hoe u uw account kunt aanmaken.

Hoe verleng ik als Vriend mijn lidmaatschap?

Kijk hier de korte video 'Hoe verleng ik als Vriend van Hofpoort mijn lidmaatschap?'

Verkoop voor Vrienden van Hofpoort gestart!

Vanaf 31 mei 11.00 uur kunnen Vrienden in de voorverkoop kaarten bestellen. Lees meer.

Lieve Vrienden van Hofpoort: Opgelet!

U heeft een e-mail gehad met informatie over de voorverkoop van ons nieuwe seizoen.
1 2 3 4 >