Mobile menu trigger

nieuws

Nieuws

TH profielfoto

Holland Dance 'Talent on the move' gaat niet door

Helaas hebben wij moeten besluiten om de voorstelling Holland Dance 'Talent on the move' te annuleren. Alle kaarthouders zijn hierover afgelopen vrijdag per e-mail geïnformeerd.
TH profielfoto

Nieuw: online inleveren Podium Cadeaukaart & Nationale Kunst & Cultuurcadeaukaart

Vanaf nu is het mogelijk om ook uw Nationale Kunst & Cultuurcadeaukaart via onze website in te leveren. Dit was al mogelijk voor Podium Cadeaukaarten maar nu dus ook voor de Nationale Kunst & Cultuurcadeaukaart.
TH profielfoto

Cadeautip!

Iets te vieren? Of zoek je een leuk cadeau? Dan is misschien een Theater Hofpoort Cadeaubon een idee.
TH profielfoto

Theater Hofpoort toegankelijk voor iedereen

De locaties van Theater Hofpoort (Hofpoortzaal & De Fabriek) zijn ook toegankelijk voor gasten die minder goed kunnen bewegen. Denk hierbij aan een rolstoel of rollator. Wij hebben speciale plaatsen gereserveerd waar u gebruik van kunt maken.
TH profielfoto

Kaartverkoop Musical "Het Ontzet van Coevorden" is gestart!

’Het Ontzet van Coevorden’ Een stad komt in opstand tegen een bezetter! Toneelmaker Dick van den Heuvel heeft deze musical geschreven en musicalster Rene van Kooten speelt de hoofdrol van Mijndert van der Thijnen. De musical gaat 3 december a.s. in première en alle voorstellingen vinden plaats in de Kruiskerk in Coevorden. Kaarten zijn vanaf nu te koop via Theater Hofpoort.
TH profielfoto

Zullen we Vrienden worden?

Als Vriend van Hofpoort steunt u Theater Hofpoort in Coevorden met een jaarlijkse financiele bijdrage. Ook zijn er mogeljikheden om Zakelijk Vriend van Hofpoort te worden.
TH profielfoto

Voorstelling Damn Honey (15-10 a.s.) wordt verplaats naar 20 oktober a.s. i.v.m. corona

De voorstelling Damn Honey die morgenavond in de Fabriek gepland stond, wordt vanwege corona bij een van de artiesten verplaatst naar donderdag 20 oktober a.s. Kaarthouders zijn inmiddels via e-mail geïnformeerd.
TH profielfoto

Pim & Pom masker

A.s. zondagochtend (11.00 uur) komen de leukste poezen van Nederland naar De Fabriek in Coevorden om samen feest te vieren. Download hier de speciale Pim & Pom masker en neem hem a.s. zondag mee als je naar de voorstelling gaat.
TH profielfoto

Hofpoort Herfstvakantie - tip: Pim & Pom komen naar Coevorden!

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen, dus de Hofpoort tips zijn ook weer terug. Deze week een tip voor de komende Herfstvakantie. Want dan komen namenlijk Pim En Pom naar Theater Hofpoort@De Fabriek.
TH profielfoto

Met kortingsbon voordeling naar de voorstelling van Tjerk Ridder

1+1 actie voor de voorstelling van Tjerk Ridder Met de actiebon uit het magazine Cultureel Coevorden, kunt u tot 1 oktober a.s. gebruik maken van de actie 1 + 1 gratis naar Tjerk Ridder. U betaalt 1 kaart en krijgt de 2e gratis. U kunt de bon inleveren bij uw bestelling. Dit kan alleen via de Theaterkassa (vrijdamiddag geopend tussen 13.00 uur en 16.00 uur – Sint Jansstraat 4 in Coevorden). Heeft u geen Cultureel Coevorden magazine ontvangen? Bij de Theaterkassa in De Fabriek hebben we exemplaren klaarliggen!
TH profielfoto

Vriendenbijdrage 2022 per e-mail verzonden

De betaallink voor de Vriendenbijdrage 2022 is vandaag per e-mail verzonden aan alle Vrienden van Hofpoort
TH profielfoto

Heeft u de enquete al ingevuld?

U kunt nog tot en met 20 juli a.s. de theaterbeleving enquête van Theater Hofpoort invullen.
1 2 3 >