Mobile menu trigger

Prijzen

€ 17,50

Genre

Theater Hofpoort - Hofpoortzaal

LINK!

10 jaar LINK!

Zangformatie LINK! uit Drenthe is opgericht in 2014 en bestaat uit Aaltje, Marianne, Marijn, Mireille, Diane, Rense, Nelly, Wiebe, Wijnanda, Niels en Erik, met als muzikaal leider Tekke Withaar.

Het repertoire bestaat uit een breed scala aan muziekstijlen, van Schotse volksmuziek tot klassiek en van pop tot poëzie, kortom zeer gevarieerd! LINK! heeft zich in de afgelopen jaren veel in Drenthe en daarbuiten (zelfs in het buitenland) laten horen en zien en heeft al verscheidene prestigieuze prijzen mogen ontvangen. In het Hofpoort theater is LINK! geen onbekende, want daar heeft zij ook eerder al een theatershow mogen geven.

In deze theatershow wordt LINK! bijgestaan door een voltallige live band, maar er zal ook a capella worden gezongen. Houdt u van een mix van klassiek, modern, bekend en onbekend, nieuwe en oude muziek? Dan mag u deze lustrum theatershow van LINK! niet missen.

Borrelarrangement

Het is mogelijk om bij deze theatervoorstelling ook één of meerdere borrelarrangementen te bestellen.
U rekent de totale bestelling via onze webshop af en wij geven uw bestelling door aan De Heeren van Coevorden.

Goed om te weten: u kunt tot 2 uur voor de voorstelling uw bestelling via onze webshop bestellen.

Via de tussendeur loopt u zo het Grand Café binnen waar u het tafelbordje met uw naam erop al ziet staan. Een mooie afsluiting van een heerlijk avondje uit bij Theater Hofpoort en De Heeren van Coevorden.

Bestel hier uw borrelarrangement

Thumbnail LINK 2023 aangepast