Mobile menu trigger

kaartverkoop

kaartverkoop

Je bestelt de kaarten eenvoudig via onze website en betaalt via Ideal. Je ontvangt een mail met de e-ticket. Deze e-ticket laat je zien op je telefoon of je neemt een print mee naar de voorstelling.

Last minute reserveren
Je kunt tot een uur voor aanvang van de voorstelling online kaarten kopen.

Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling is de theaterkassa geopend en kun je daar uitsluitend met pin uw e-tickets kopen.

Cadeaukaarten
De Theater Hofpoort cadeaukaarten koop je bij de theaterkassa of bestel je via kassa@theaterhofpoort. Met deze cadeaukaarten kun je kaarten betalen voor een voorstelling uit het aanbod van Theater Hofpoort. Je levert de cadeaukaarten in bij de theaterkassa of via post.

Podium Cadeaukaarten kun je kopen bij o.a. de Read Shop Coevorden. Met een Podium Cadeaukaart kun je in heel Nederland kaarten kopen.

Annulering
Ben je plotseling verhinderd? Als je 48 uur van te voren contact met ons opneemt, kun je de kaarten terugsturen. Je ontvangt dan een digitale tegoedbon waarmee je de volgende voorstelling kunt betalen. Voor de annulering brengen bij € 2,50 per kaart in rekening.

Soms komt het voor dat het theater zelf een voorstelling moet annuleren of verplaatsen. U krijgt daarover persoonlijk bericht van het theater. Daarbij zijn drie opties mogelijk. U kunt kiezen voor nieuwe kaarten voor de nieuwe datum, aankoopbedrag van de kaarten (excl. de administratiekosten) als digitaal tegoed retour ontvangen of wij storten u het aankoopbedrag van de kaarten (excl. de administratiekosten) retour op het door u opgegeven iban-rekeningnummer.

Theaterregels

• Als publiek wil je ongestoord genieten van de voorstelling. Daarom zet je je telefoon uit.
• Wil je foto-, video-, geluids- of filmopnamen maken? Neem dan vooraf contact met ons op.
• Kom je te laat? Dat is voor artiesten en publiek er storend. We kunnen je dan alleen bij een geschikte onderbreking binnen laten.

Vragen over de kaartverkoop? Mail ons via kassa@theaterhofpoort.nl of bel op dinsdag tussen 10 - 12 uur 0524 820382.