Mobile menu trigger

kaartverkoop

U bestelt de kaarten eenvoudig via onze website en betaalt via Ideal. U ontvangt een mail met de e-ticket. Deze e-ticket laat u zien op uw telefoon of u neemt een print mee naar de voorstelling.

Last minute reserveren
U kunt tot half uur voor aanvang van de voorstelling online kaarten kopen.

Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling is de theaterkassa geopend en kunt u daar uitsluitend met pin uw e-tickets kopen.

Cadeaukaarten
De Theater Hofpoort cadeaukaarten koopt u bij de theaterkassa of bestelt u via kassa@theaterhofpoort. Met deze cadeaukaarten kan een bezoeker kaarten betalen voor een voorstelling in het aanbod van Theater Hofpoort. De klant levert de cadeaukaarten in bij de theaterkassa of via post.

Podium Cadeaukaarten / Kunst & Cultuurkaart kunt je kopen bij o.a. de Read Shop Coevorden.

Annulering
Bent u plotseling verhinderd? Indien u maximaal 48 uur van te voren contact met ons opneemt, kunt u de gekochte kaarten terugsturen. U ontvangt dan een digitale tegoed waarmee u een nieuwe voorstelling kunt betalen. Voor de annulering brengen bij € 2,50 per kaart in rekening.

Soms komt het voor dat het theater zelf een voorstelling moet annuleren of verplaatsen. U krijgt daarover persoonlijk bericht van het theater. Daarbij zijn drie opties mogelijk. U kunt kiezen voor nieuwe kaarten voor de nieuwe datum (als het een verplaatsing betreft), aankoopbedrag van de kaarten (incl. de transactiekosten) als digitaal tegoed retour ontvangen of wij storten u het aankoopbedrag van de kaarten (incl. de transactiekosten) retour op het door u opgegeven iban-rekeningnummer.

Theaterregels

• Als publiek wilt u ongestoord genieten van de voorstelling. Daarom zetten we de telefoons op stil of uit.
• Wilt u beroepshalve foto-, video-, geluids- of filmopnamen maken? Neem dan vooraf contact met ons op.
• Komt u te laat? Dat is voor artiesten en publiek er storend. We kunnen u in sommige gevallen dan alleen bij een geschikte onderbreking binnen laten.

Vragen over de kaartverkoop? Stuur dan een e-mail naar kassa@theaterhofpoort.nl of bel op dinsdag tussen 10 - 12 uur 0524 820382.