Mobile menu trigger

Nieuws

Nieuws

7 juni as (13.00 uur) start kaartverkoop seizoen 22-23

Omdat wij dit seizoen geen brochure hebben, staat het hele programma vanaf 31 mei '22 online. De kaartverkoop start op dinsdag 7 juni a.s. om 13.00 uur Mocht u tocht op de button bestellen hebben geklikt, de melding die u nu in het bestelproces ziet staan (u moet inloggen om te kunnen bestellen) is helaas niet juist. U kunt vanaf 7 juni a.s. online uw bestelling plaatsen. Uiteraard werken we eraan om deze foutieve melding te verhelpen.

Start VOORVERKOOP theaterseizoen 2022-2023 voor Vrienden van Hofpoort

Dinsdag 31 mei a.s. start de voorverkoop voor Vrienden van Theater Hofpoort voor het theaterseizoen 2022-2023. Alle Vrienden ontvangen een e-mail of brief met daarin informatie over de voorverkoop en het bestelformulier.

Hoe ervaart u uw bezoek aan Theater Hofpoort?

Wij zijn bezig met een onderzoek naar de theaterbeleving van u als bezoeker in Theater Hofpoort. In de enquête kunt u een aantal vragen beantwoorden die betrekking hebben op uw bezoek, onze zichtbaarheid en onze dienstverlening. Alvast hartelijk dank voor uw tijd. U helpt ons daarmee om nog beter te worden!

Parkeren en eigen stoel mee bij Miss TuinBoon

Morgen en zondag kunt u uw fiets nabij de entree van de Miss TuinBoon-akker parkeren. Komt u met de auto? Volg dan de aanwijzingen van de Theater Hofpoort-medewerkers. En neemt u gezellig uw eigen (klap) stoel en of kleedje mee?

Blues in Gees (tijdschema)

Blues in Gees start a.s. zaterdag 21 mei om 15.00 uur met het optreden van Flavium.

Theater Hofpoort sluit het seizoen af in Gees

Komend weekend (21 en 22 mei a.s.) slaan we de theatertenten op in Gees. Op de akker van Miss Tuinboon. Met op zaterdag Blues in Gees en zondags Ernst Jansz met band

Voorstelling Tjerk Ridder wordt verplaatst

De voorstelling van Tjerk Ridder (a.s. donderdag) wordt verplaatst naar een nieuwe datum. Kaarthouders zijn hierover inmiddels geïnformeerd.

Ik ga op reis en neem mee...

De temperaturen stijgen, de koffers worden ingepakt, leesboekjes klaargelegd. Laat de zomer maar komen! Theater Hofpoort neemt u mee op reis naar o.a. Mexico, Frankrijk en ons eigen Nederland. Gaat u ook mee op muzikale reis?

Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Theater Hofpoort@De Fabriek is woensdag 16 maart a.s. een van de stemlocaties in de Gemeente Coevorden waar u uw stem kunt uitbrengen.

Extra kaarten Matthaus Passion 27 maart a.s.

Voor de uitvoering van de Matthaus Passion op zondag 27 maart a.s. in de Nederlands Hervormde Kerk in Coevorden, zijn extra kaarten beschikbaar gekomen.

Voorjaarsprogramma 2022 staat online!

Het voorjaarsprogramma staat online. Op 8 maart a.s. starten we met de voorstelling In het Licht - Solo Stories.

Theater Hofpoort doet mee met Kapsalon Theater

*UITVERKOCHT* Een speciale Theater Hofpoort - Buiten de Poort woensdagmiddag 19 januari 2022 bij Kapsalon MOOI in Coevorden. Zangeressen Martijje en Larissa zullen de klanten toezingen tijdens hun bezoek. In de salon gelden de huidige corona-regels en de actie is alleen voor klanten die vanmiddag een afspraak hebben.
< 1 2 3 4 >