Mobile menu trigger

Nieuws

Nieuws

Kaartverkoop Musical "Het Ontzet van Coevorden" is gestart!

’Het Ontzet van Coevorden’ Een stad komt in opstand tegen een bezetter! Toneelmaker Dick van den Heuvel heeft deze musical geschreven en musicalster Rene van Kooten speelt de hoofdrol van Mijndert van der Thijnen. De musical gaat 3 december a.s. in première en alle voorstellingen vinden plaats in de Kruiskerk in Coevorden. Kaarten zijn vanaf nu te koop via Theater Hofpoort.

Zullen we Vrienden worden?

Als Vriend van Hofpoort steunt u Theater Hofpoort in Coevorden met een jaarlijkse financiele bijdrage. Ook zijn er mogeljikheden om Zakelijk Vriend van Hofpoort te worden.

Voorstelling Damn Honey (15-10 a.s.) wordt verplaats naar 20 oktober a.s. i.v.m. corona

De voorstelling Damn Honey die morgenavond in de Fabriek gepland stond, wordt vanwege corona bij een van de artiesten verplaatst naar donderdag 20 oktober a.s. Kaarthouders zijn inmiddels via e-mail geïnformeerd.

Pim & Pom masker

A.s. zondagochtend (11.00 uur) komen de leukste poezen van Nederland naar De Fabriek in Coevorden om samen feest te vieren. Download hier de speciale Pim & Pom masker en neem hem a.s. zondag mee als je naar de voorstelling gaat.

Hofpoort Herfstvakantie - tip: Pim & Pom komen naar Coevorden!

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen, dus de Hofpoort tips zijn ook weer terug. Deze week een tip voor de komende Herfstvakantie. Want dan komen namenlijk Pim En Pom naar Theater Hofpoort@De Fabriek.

Met kortingsbon voordeling naar de voorstelling van Tjerk Ridder

1+1 actie voor de voorstelling van Tjerk Ridder Met de actiebon uit het magazine Cultureel Coevorden, kunt u tot 1 oktober a.s. gebruik maken van de actie 1 + 1 gratis naar Tjerk Ridder. U betaalt 1 kaart en krijgt de 2e gratis. U kunt de bon inleveren bij uw bestelling. Dit kan alleen via de Theaterkassa (vrijdamiddag geopend tussen 13.00 uur en 16.00 uur – Sint Jansstraat 4 in Coevorden). Heeft u geen Cultureel Coevorden magazine ontvangen? Bij de Theaterkassa in De Fabriek hebben we exemplaren klaarliggen!

Vriendenbijdrage 2022 per e-mail verzonden

De betaallink voor de Vriendenbijdrage 2022 is vandaag per e-mail verzonden aan alle Vrienden van Hofpoort

Heeft u de enquete al ingevuld?

U kunt nog tot en met 20 juli a.s. de theaterbeleving enquête van Theater Hofpoort invullen.

Zomerstop Theater Hofpoort

Van 16 juli tot en met 29 augustus a.s. is Theater Hofpoort ivm zomervakantie gesloten. De Theaterkassa is nog geopend op vrijdag 1, 8 en 15 juli a.s.

Verzilveren Theater Hofpoort cadeaubonnen

U heeft Theater Hofpoort cadeaubonnen en wilt deze graag verzilveren bij uw bestelling? Dat kan!

De series zijn terug in het seizoen 22-23

In het seizoen 22-23 keren de theaterseries (o.a. De Uitdaging en Fabriekssessie) terug in het aanbod.

7 juni as (13.00 uur) start kaartverkoop seizoen 22-23

Omdat wij dit seizoen geen brochure hebben, staat het hele programma vanaf 31 mei '22 online. De kaartverkoop start op dinsdag 7 juni a.s. om 13.00 uur Mocht u tocht op de button bestellen hebben geklikt, de melding die u nu in het bestelproces ziet staan (u moet inloggen om te kunnen bestellen) is helaas niet juist. U kunt vanaf 7 juni a.s. online uw bestelling plaatsen. Uiteraard werken we eraan om deze foutieve melding te verhelpen.
< 1 2 3 4 >