Mobile menu trigger

Blijft u Vriend van Hofpoort?

20240420 Hofpoort Prev 011

Vrienden van Hofpoort

Wij zijn dankbaar dat u Vriend van uw Theater Hofpoort bent! Mede dankzij uw bijdrage kunnen wij het komend theaterseizoen weer een volwaardig theaterprogramma aanbieden. Theater Hofpoort vindt het, net als u, belangrijk om nu en in de toekomst culturele activiteiten voor de gemeente Coevorden te kunnen blijven aanbieden. En hoewel vriendschap onvoorwaardelijk is geniet u als Vriend van Theater Hofpoort van meerdere voordelen:

- u koopt kaarten met voorrang in de voorverkoop

- een aantal keer per jaar speciale acties om een voorstelling met grote korting te bezoeken en wordt u ook:

- als eerste op de hoogte gesteld van ingelaste voorstellingen en het laatste nieuws; en bezoekt u gratis onze seizoenspresentatie.

Blijft u Vriend van Theater Hofpoort?

Ook in seizoen 2024-2025 geniet u voor slechts € 25,00 per adres van de voordelen. Natuurlijk is voorrang in de voorverkoop fijn, want u vergroot hiermee namelijk uw kansen op kaarten aanzienlijk en dat is toch wel een heel prettig vooruitzicht! Daarnaast ondersteunt u met uw bijdrage ons theater natuurlijk ook in het algemeen en daar zijn wij heel blij mee!

Uw lidmaatschap wordt op dit moment NIET automatisch verlengd. Om Vriend van Theater Hofpoort te blijven kunt u zich aanmelden via uw account op onze website. Ook kunt u hier uw gegevens voor automatische incasso aanvullen. Klik hier voor verlenging of mail met info@theaterhofpoort.nl.

Wanneer u het lidmaatschap voor komend theaterseizoen verlengt, wordt uw abonnement omgezet voor onbepaalde tijd en wordt deze in de toekomst automatisch verlengd en geïncasseerd. Blijft u Vriend, dan reserveert u vanaf zondag 26 mei met voorrang kaarten voor alle voorstellingen in het komende seizoen.

Ik hoop u ook het komende seizoen weer te mogen verwelkomen als Vriend van Theater Hofpoort en op 26 mei in het bijzonder!

Met vriendelijke groet,

Saskia Kluwen

directeur/programmeur

Theater Hofpoort