Mobile menu trigger

Prijzen

Normaal € 22.50

Genre

Theater Hofpoort - Hofpoortzaal

Solo Stories

Sonny Boy (try-out)

Toen Waldy veertien was, werden zijn ouders Rika en Waldemar door de Tweede Wereldoorlog uit zijn leven gerukt. Als jongen werd hij vervolgens heen en weer geslingerd tussen Hollandse familieleden waar hij zich nooit thuis voelde. Als dertiger hoopt hij nu een basis te vinden in de verhalen over zijn Nederlandse en Surinaamse ouders. Waarom was hij hun Sonny Boy? Welk deel van hen zit in hem? Bij wie hoort hij echt?

De makers van de succesproducties ‘Ma’ en ‘Nu ik je zie’ brengen deze keer de magistrale roman ‘Sonny Boy’ van Annejet van der Zijl uit 2004 op de planken. De monoloog wordt gebracht door Tarikh Janssen, die Rika en Waldemar Nods door de ogen van hun zoon tot leven laat komen. De zoon die ze nooit zagen opgroeien en niet konden beschermen. We zien Waldy, die aan de vooravond van zijn 37ste verjaardag – de leeftijd waarop zijn vader overleed – poogt om de herinneringen aan zijn ouders te ordenen. Dat zijn er niet veel en ze moeten van ver komen.

www.solostories.nl

De kaartprijs is inclusief koffie/thee.
Deze voorstelling is onderdeel van de In de kijker (toneel)-serie. Klik hier voor meer informatie over de series dit seizoen.

Gratis inleiding bij de voorstelling

Bij deze voorstelling heeft u de mogelijkheid om gratis de inleiding te bezoeken.
De inleiding begint om 19.00 uur in de Tuinzaal in het Gemeentehuis - Kasteel 1.
Aanmelden is niet nodig.

Graag tot 20 januari a.s.

Uitnodiging

Sfeerimpressie tijdens de repetitie van Sonny Boy

20012024 Solo Stories