Mobile menu trigger

Prijzen

Normaal € 15.00

Genre

Theater Hofpoort - Hofpoortzaal

Christian van Eijkelenburg

Drift

Christian van Eijkelenburg maakte ruim zes jaar onderdeel uit van cabaretduo De Fransse Eijkel en speelt nu zijn eerste solovoorstelling. ‘Drift’ is een verfrissend en absurdistisch cabaretspektakel over het (niet) toegeven aan je eigen menselijke driften. Welke emoties, gedragingen en verlangens hebben we geaccepteerd en welke worden we geacht te onderdrukken? Aan de hand van eigenzinnige verhalen, gemixt met elektronische beats, kleurrijke visuele droombeelden, filosofische uitbarstingen, absurde lipsync-acts en theatrale driftbuien, zoekt Christian van Eijkelenburg naar antwoorden.

“Verrassend cabaret met mooie animaties en filmbeelden.” (de Volkskrant)

www.christianvaneijkelenburg.nl

De kaartprijs is inclusief consumptie.
Deze voorstelling is onderdeel van de Uitdaging (cabaret)-serie. Klik hier voor meer informatie over de series dit seizoen.

Borrelarrangement

Het is mogelijk om bij deze theatervoorstelling ook één of meerdere borrelarrangementen te bestellen.
U rekent de totale bestelling via onze webshop af en wij geven uw bestelling door aan De Heeren van Coevorden.

Goed om te weten: u kunt tot 2 uur voor de voorstelling uw bestelling via onze webshop bestellen.

Via de tussendeur loopt u zo het Grand Café binnen waar u het tafelbordje met uw naam erop al ziet staan. Een mooie afsluiting van een heerlijk avondje uit bij Theater Hofpoort en De Heeren van Coevorden.

Bestel hier uw borrelarrangement

Bekijk nu de trailer van deze voorstelling

Nominatie Neerlands Hoop 2023

Uit het VSCD overzicht van de nominaties 2023

Christian van Eijkelenburg met Drift
Uit het juryrapport: Durf je jezelf opnieuw uit te vinden als cabaretier en theatermaker, als het duo (De Fransse Eijkel) stopt, waar je al 6 jaar onderdeel van uitmaakt. Die vraag stelde Christian van Eijkelenburg zichzelf en het resultaat is een sterk debuut zonder concessies. Van Eijkelenburg bouwt op zijn sterke fysieke spel, is energiek, strak en innemend. De prachtige, overtuigende visuals die hij zelf vormgaf, ondersteunen zijn zoektocht naar zichzelf. Christiaan toont zich in ‘Drift’ een zeer originele en relevante maker.

22032024 Christian van Eijkelenburg