Mobile menu trigger

Ernst Jansz in concert
Muziek
zondag 22 mei 2022 - 15:00 uur - In de prachtige pluktuin van Miss Tuinboon in Gees

Ernst Jansz en band

Ernst Jansz in concert

Prijzen
  • € 22.50

Na zijn hippieperiode met CCC Inc. en het enorme succes van het door hem opgerichte Doe Maar, bouwde Ernst Jansz ook op eigen benen een indrukwekkend repertoire op: solo bracht hij vijf cd’s uit en schreef hij vijf boeken. In zijn muziek blijft hij een verteller, die de protestsong niet schuwt. Voor dit theaterconcert verzamelde hij zijn mooiste liedjes en enkele van zijn Dylan-vertalingen, waarvoor hij een Edison-nominatie ontving.
Een avond met Ernst Jansz is altijd een warm bad, niet in het minst door de fantastische muzikanten die hem begeleiden. Ernst Jansz vindt het zijn beste bandje ooit.

zang en gitaar: Ernst Jansz | viool: Aili Deiwiks | gitaren: Guus Paat | bas: Richard Wallenburg

Deze voorstelling vindt plaats in de tuin van Miss Tuinboon (Dorpsstraat 2 in Gees) of zoals Miss Tuinboon zelf zegt: "op de Miss TuinBoonakker"
Tijdens deze voorstelling zorgt Retro Party Drinks uit Dalen vanuit de prachtige retro VW bus voor de consumpties (fris, bier).
De wijn wordt verzorgt door de huisleverancier van Theater Hofpoort: De Geheime Dienst. Zij hebben diverse biologische en vegan wijnen op de kaart staan. 
En tot slot verzorgt Grandcafé & Hotel LiBo uit Aalden voor een lekkere borrelplank (ook als vegan variant beschikbaar).

Betaling is alleen contactloos mogelijk. 

De Miss Tuinboonakker biedt de ruimte om zelf uw eigen stoel of kleedje mee te nemen.