Sta jij 15 oktober samen met jeugdkoor VOICES op de planken van Hofpoort?

Tijdens Oktobermaand Kindermaand kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar bij Theater Hofpoort meedoen aan een activiteit georganiseerd door het Duits-Nederlands jeugdkoor VOICES. Als je van zingen en muziek houdt én graag nieuwe mensen en dingen wilt leren (kennen), dan moet je gewoon mee doen! Met workshops, muziek maken, zang, techniek, dans… En aan het eind van de middag een verrassingsvoorstelling voor de hele familie!
Het Duits-Nederlandse jeugdkoor VOICES brengt een lied ten gehore, dat aantoont dat muziek en taal verbinden. En jij mag meedoen! Een grensoverschrijdende belevenis voor iedereen die van zingen en muziek houdt.

Met dank aan:
Rotaryclub Coevorden en Rotaryclub Uelsen/Coevorden hebben samen met de andere serviceclubs in de gemeente Coevorden, De Ronde Tafel en Lions, het initiatief genomen voor de oprichting van het grensoverschrijdende kinder- en jongerenkoor VOICES. Het komt voort uit het evenement Muziek in het Kasteel van de serviceclubs, waarvan de opbrengst wordt besteed aan muziek voor kinderen.

Meer informatie: http://www.kindermaand.nl/kindermaand/agenda/agenda/activity_id,1425/muziek-over-de-grens

Zondag 15 oktober, 13.00 tot 17.00 uur.

ina V2

PARTNERS VAN THEATER HOFPOORT

Zonder onze partners en sponsoren kan Theater Hofpoort niet bestaan!