Vrienden van

Wij willen vrienden met u worden! U ook met ons? Draagt u ons theater een warm hart toe en bent u blij dat u dichtbij huis van mooie voorstellingen kunt genieten?

 
Kortom: bent u net als wij trots op Theater Hofpoort? Laten we dan vrienden worden! Als u besluit gelijk met uw reserveringsformulier aan te geven dat u Vriend van Hofpoort wilt zijn, profiteert u meteen al van de volgende voordelen:
 
  • We nodigen u uit voor een preview-bijeenkomst voordat het nieuwe blad uitkomt. U heeft dus altijd de primeur van ons nieuwe programma.
  • Voorrang bij toewijzing van kaarten in de voorverkoop. (Voorrang bij de toewijzing betekent niet dat de toegangskaarten ook gegarandeerd zijn, want uitverkocht is uitverkocht).
  • We bieden u geselecteerde voorstellingen aan voor een vriendenprijs in de loop van het seizoen.
  • We houden u op de hoogte van overige vriendenacties.
 
Voor € 25,00 per adres, bent u/zijn jullie het hele theaterseizoen "Vriend van Theater Hofpoort".
 
Uw vriendenlidmaatschap geldt voor één seizoen en loopt door tot wederopzegging. Eind mei, voorafgaand aan het nieuwe theaterseizoen, wordt uw vriendenbijdrage geïnd via een automatische incasso.
 
Reserveringsformulier al weg, niet ingevuld en toch graag vriend worden? Mail dan meteen uw aanmelding naar info@theaterhofpoort.nl
 
 

PARTNERS VAN THEATER HOFPOORT

Zonder onze partners en sponsoren kan Theater Hofpoort niet bestaan!