Veelgestelde vragen

Ik heb kaarten, maar ben verhinderd.

Kunt u een voorstelling onverhoopt niet bijwonen? Dat is in de meeste gevallen geen probleem. De annulering moet uiterlijk twee werkdagen (48 uur) van te voren bij ons zijn gemeld. U kunt uw kaarten per post retour sturen met vermelding van uw naam- en adresgegevens: Theater Hofpoort, Postbus 280, 7740 AG Coevorden. U ontvangt een tegoedbon die u bij Theater Hofpoort kunt besteden. Wij brengen € 2,50 administratiekosten in rekening per teruggebracht kaartje. Het telefonisch annuleren van reeds in uw bezit zijnde kaarten is niet mogelijk.

 

Wat is allemaal inbegrepen bij de toegangsprijs?

In het theaterblad en op de website staat bij de betreffende voorstelling aangegeven wat er bij de prijs van uw toegangskaartje is inbegrepen. Bij professionele voorstellingen is doorgaans een pauzedrankje en de garderobe inbegrepen. Dit staat ook op uw entreekaart vermeld.

 

Wij gaan samen met andere liefhebbers naar het theater en willen graag naast elkaar zitten. Is dat mogelijk?

Ja, dat is mogelijk. Wij hebben sinds dit seizoen een ticket reserveringssysteem. U kunt tijdens het kopen van een kaartje zelf de stoel(en) naar uw eigen voorkeur vastleggen.

 

Als ik in de voorverkoop bestel, kan ik dan gebruik maken van mijn theaterbonnen, Podium Cadeaukaart of cadeaubonnen van Theater Hofpoort?

Theaterbonnen en de Podium Cadeaukaart zijn niet te gebruiken in ons theater. Wel hebben wij eigen Theater Hofpoort cadeaubonnen die verkrijgbaar zijn bij The Read Shop (in winkelcentrum Gansehof) in Coevorden en alle zeven TIP-kantoren in de gemeente Coevorden (kijk op www.magischdrenthe.nl voor de adressen). Deze bonnen kunnen ook gebruikt worden bij bestelling in de voorverkoop. U dient deze bonnen vast te nieten aan uw reserveringsformulier onder vermelding van uw gegevens.

 

Hoe kan ik kaarten kopen?

Kaarten zijn te koop via de website en het bestelformulier dat te vinden is in het theaterblad ‘Open Doek’. Tevens zijn kaarten tegen contante betaling verkrijgbaar bij The READShop in winkelcentrum Gansehof. Openingstijden zijn maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op de koopavond op donderdag. Op de avond van de voorstelling zijn de niet verkochte kaarten verkrijgbaar aan de theaterkassa, die vanaf 1 uur voorafgaand aan de voorstelling is geopend.

 

PARTNERS VAN THEATER HOFPOORT

Zonder onze partners en sponsoren kan Theater Hofpoort niet bestaan!