Privacyverklaring theater Hofpoort
Mei 2018

Uw privacy is voor theater Hofpoort van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij theater Hofpoort allemaal doen met de gegeven die u via de site met ons deelt.

Kaartverkoop
Indien u kaarten bestelt bij Hofpoort, is het voor het bestelproces nodig om enkele persoonlijke gegevens achter te laten. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We vragen u om uw gegevens achter te laten bij het bestellen van kaarten om u in het vervolg zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Verstrekking aan derden
Wij zullen de door u ingevoerde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is (bijv. aan een postbedrijf bij het toesturen van onze brochure) of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van ons ticketingsysteem kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te voorkomen.

In geval van calamiteiten en/of het annuleren van een voorstelling
Het opgeven van een (mobiel) telefoonnummer is echter wel wenselijk omdat wij u op die manier snel kunnen inlichten bij calamiteiten of bij annulering / verplaatsing van een voorstelling. Op die manier loopt u niet het risico dat u tevergeefs naar het theater komt.

Nieuwsbrieven en Servicemails
Hofpoort stuurt regelmatig nieuwsbrieven waarmee wij theaterbezoekers informeren over onze toekomstige voorstellingen of acties. U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Iedere nieuwsbrief bevat (onderaan) een link waarmee u zich direct kunt afmelden voor toekomstige nieuwsbrieven.

Als u bij ons kaarten koopt voor een voorstelling, ontvangt u van ons servicemails. Dit betekent dat u een paar dagen voor uw bezoek informatie over uw geboekte voorstelling ontvangt, en een dag na de voorstelling een bedankmail. De mail voorafgaand aan de voorstelling bevat praktische informatie over deze voorstelling (bijvoorbeeld eindtijd en info over parkeren. Deze e-mails sturen wij u vanuit dienstverlening. Als u deze mails niet wenst te ontvangen, dan kunt u zich op ieder moment voor deze e-mails afmelden via de afmeldlink die u onderaan onze e-mails kunt vinden.

Cookies
Onze dienst gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt. Wanneer u onze dienst voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Als u daarna onze dienst verder gebruikt, nemen wij aan dat u geen bezwaar hebt tegen de cookies. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze dienst werken dan niet goed meer.

Google Analytics
Via onze website worden cookies geplaatst door het Amerikaanse bedrijf Google. Wij gebruiken via hun Google Tag Manager tool hun Analytics-dienst om bezoekersgedrag bij te houden en rapportages te krijgen over het website gebruik. Zo kunnen wij onze website en diensten verbeteren. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.
De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt door Google overgebracht naar Google servers in de Verenigde Staten en voor onbepaalde tijd bewaard. Google is aangesloten aan het Europees-Amerikaans Privacy Shield principe en stelt zich hieraan te houden. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Statistieken
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website in de vorm van uw IP adres en bezochte pagina’s. Met deze statistieken krijgen we inzichten in het gebruik van de website en kunnen we eventuele problemen makkelijker oplossen. Zo kunnen we onze dienstverlening optimaliseren zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Na 7 jaar inactiviteit worden uw gegevens automatisch omgezet zodat ze niet meer herleidbaar zijn naar u als persoon.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen.
  • inzage in en het kunnen opvragen van de precieze persoonsgegevens die we van u hebben .
  • het laten corrigeren van fouten en het kunnen aanpassen van uw persoonsgegevens.
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens.
  • intrekken van toestemming voor het gebruiken en bewerken van uw persoonsgegevens.
  • uw gegevens anonimiseren of zodanig verwijderen zodat het niet meer herleidbaar is tot u als persoon.
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik van uw persoonsgegevens zoals:
    het volgen van uw bezoek op onze website (tracking).
  • het gebruiken van uw aankoopgegevens en voorkeuren om u specifieke voorstellingsinformatie te kunnen sturen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Theater Hofpoort
Postbus 280
7740 AG  COEVORDEN

 

 

PARTNERS VAN THEATER HOFPOORT

Zonder onze partners en sponsoren kan Theater Hofpoort niet bestaan!