Praktische informatie

algemene info tijd
Aanvang voorstellingen
De meeste voorstellingen in Theater Hofpoort beginnen om 20.15 uur. Familievoorstellingen, amateurvoorstellingen en matinees kennen een afwijkende aanvangstijd. Kijk in het overzicht onder 'Programma' voor de aanvangstijden van alle voorstellingen.
algemene info parkeren Parkeren en bereikbaarheid
Rondom het theater vindt u voldoende parkeergelegenheid aan de Markt en de Weeshuisweide. Overdag moet er worden geparkeerd met een parkeerschijf, in de avonden en in het weekend kan men vrij parkeren.
algemene info rolstoel Minder validen
De theaterzaal is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en bezoekers die slecht ter been zijn. Het theater heeft een aangepast toilet. In de zaal zijn speciale plaatsen voor u te reserveren. Geeft u bij het reserveren van kaarten aan dat u in een rolstoel komt. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, verzoeken wij u tijdig te reserveren.
algemene info mobiel Theaterregels
Zet uw mobiele telefoon uit tijdens de voorstelling.
Het maken van foto-, video-, geluids- of filmopnamen in Theater Hofpoort is zonder toestemming van de medewerkers niet toegestaan.
Als u te laat bent, dan kunnen wij u alleen bij een geschikte onderbreking in de voorstelling toelaten in de zaal. Te laat komen is voor artiesten en andere bezoekers erg storend. Het niet tijdig aanwezig zijn voor een voorstelling geeft geen recht op restitutie van de toegangskaarten.
 

PARTNERS VAN THEATER HOFPOORT

Zonder onze partners en sponsoren kan Theater Hofpoort niet bestaan!