/ nieuws

Nieuws

Frits Meijerink start met een nieuw initiatief bij Hofpoort Incluis in het voormalige ING-bankgebouw aan het Stationsplein. Onder de naam SAFE-sessions biedt hij musici de mogelijkheid om zaterdag vanaf 16.15 uur live op te treden.

‘Muzikanten kunnen er optreden en inmiddels zit ik op zes reacties’, vertelt Frits. ‘In eerste instantie zijn die optredens op de eerste zaterdag van de maand, maar bij voldoende belangstelling kunnen er vaker optredens zijn. Het idee erachter is om te zorgen voor meer beleving in de binnenstad. Na de optredens kan iedereen nog even napraten in de horeca in Coevorden.’

 

Donkere, koude dagen in aankomst, tijd om fijn naar het theater te gaan! Al eerder waren de comedy- en cabaret avonden een groot succes in ons pop-up theater HOFPOORT INCLUIS. Nu willen we je graag attenderen op opnieuw een bijzondere avond op deze unieke locatie!

Vrijdagavond 30 november is het tijd voor TRYO!

TRYO, oftewel ‘trio cabaretiers try-outen, is een avondvullende voorstelling waarin drie cabaretiers ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater. Iedere TRYO is anders met wisselende line-ups.

Op verzoek van de artiest is de datum van de voorstelling van Bang Mannetje verplaatst van zondag 24 maart naar zondag 24 februari. De aanvangstijden blijven gelijk. Alle mensen die al kaarten in hun bezit hebben, hebben persoonlijk bericht ontvangen.

De kaarten voor de voorstelling van 24 maart zijn gewoon geldig op 24 februari. Wanneer u onverhoopt niet kunt op de nieuwe datum zullen we het bedrag van de door u betaalde kaarten vergoeden. In dat geval kunt u de kaarten naar ons retour te sturen: Theater Hofpoort, Postbus 280, 7740 AG Coevorden. Graag met vermelding van uw IBAN-nummer, waarop het bedrag kan worden teruggestort.

Donderdag 11 oktober is internationale ‘Coming-Out day’. De dag waarop wordt gevierd dat iedereen open kan zijn over zijn of haar seksuele geaardheid. Hofpoort Incluis zal de gehele dag in het teken van deze dag staan.

De toegang is GRATIS!
18.00-19.00 uur inloop met drankje en Regenboog-tapashapjes en informatiemarktje.
19.00 uur Film in de Kluis ‘The Danish Girl’
Na afloop Silence Disco en gelegenheid voor ontmoeting en gesprek onder het genot van een drankje.

‘The Danish Girl’
Begin jaren twintig van de vorige eeuw poseert de Deense schilder Einar Wegener op verzoek van zijn eveneens schilderende vrouw Gerda als vrouw.

 

Op verzoek van het gezelschap hebben wij de musical FATAAL verplaatst naar vrijdag 2 november! De mensen die in het bezit zijn van een kaartje ontvangen persoonlijk bericht.

De zomer is bijna voorbij, het nieuwe theaterseizoen staat weer voor de deur! Al eerder waren de comedy- en cabaret avonden een groot succes in ons pop-up theater HOFPOORT INCLUIS. Nu willen we je graag attenderen op opnieuw een bijzondere avond op deze unieke locatie!

Zaterdagavond 15 september is het tijd voor TRYO!

TRYO , oftewel ‘trio cabaretiers try-outen, is een avondvullende voorstelling waarin drie cabaretiers ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater. Iedere TRYO is anders met wisselende line-ups.

Een voorproefje van 29 juli bij de koffie: Skinny Boy en CurlySue!
Begin 29 juli de zondag om 11 uur met een kop koffie van 1899/Feyen Groothandel, een gebakje van Bakkerscafé De Loods én de heerlijke muziek van dit vrolijke duo.

De toegang van dit koffieconcert is gratis bij Hofpoort Incluis, Stationsplein 21 in Coevorden (oude ING pand)

https://www.youtube.com/watch?v=jHUiuHSKszI&feature=share

Al aan de gin-tonic? Arjan wel…
A.s zaterdag komen Hofpoort Incluis én Stadscafe Vancouver in tropische sferen.
Eerst cabaret in de kluis met Arjan Kleton! Daarna met z’n allen door naar Stadscafé Vancouver. Daar gaat Arjan zijn barskills showen en maakt de lekkerste cocktails voor je klaar. Het belooft een heerlijke zomerse avond te worden.

Tot zaterdag!!!

Je kaarten koop je via deze site onder programma of bij The Readshop in Coevorden

We hebben een team lopers bij elkaar namens Theater Hofpoort!

Bij Hofpoort Incluis kan je op verschillende manieren de Samenloop voor Hoop Coevorden steunen: geef een vrije bijdrage voor de gratis koffie in de spaarbox naast de automaat, waag een gokje voor een euro en maak kans op het schilderij van Wijnda Ypenburg of één van de twee uit de collectie Jannink en zaterdag kan je bieden op het diamond painting schilderij (inclusief materiaal) van een mooie opdtimer.

Wat hebben een bankgebouw, China én een theater met elkaar te maken? In juni meer dan je denkt!

Afgelopen maandag is in het voormalig ING-gebouw in de Friesestraat een Chinese tentoonstelling geopend en wij organiseren daaromheen allerlei activiteiten; workshops, demonstraties, muziek en theater in de kluis.

We zijn geopend van donderdag t/m zondag, houd het programma in de diverse media in de gaten want het gaat zó leuk worden!
We werken graag samen met verschillende ondernemers en lokale verenigingen en bedrijven, zo maken we #samenmakenwijcoevordenmooiernog meer zichtbaar.

En in juli? Dan gaan we gewoon vrolijk door met nóg meer leuks… omdat het kán! #hofpoortincluis

PARTNERS VAN THEATER HOFPOORT

Zonder onze partners en sponsoren kan Theater Hofpoort niet bestaan!