/ nieuws

Nieuws

Helaas moeten we laten weten dat de voorstelling van ’t Aol’ Volk van vanavond GEANNULEERD is.

Eén van de hoofdrolspelers ligt onverwacht in het ziekenhuis, gelukkig gaat het naar omstandigheden goed met hem.

 

We proberen nu iedereen die een kaart heeft te bereiken en hopen dat de voorstelling op een ander moment kan worden ingehaald.

DOE MEE PAS
Wist u dat Theater Hofpoort een van de deelnemers is waar u met de Doe-Mee-Pas een film- of theatervoorstelling kunt bezoeken?
De Doe-Mee-Pas is een pas waarmee inwoners van de gemeente Coevorden gratis een bezoek kunnen brengen of lid kunnen worden van één of meerdere sport- of culturele verenigingen. De enige voorwaarde voor het gebruik van deze pas is dat de gebruiker afhankelijk is van een inkomen rond het sociaal minimum. De Doe-Mee-Pas kan worden gebruikt voor meer dan één deelnemer. Het gemiddelde bedrag voor besteding / lidmaatschap is € 200,-
Wilt meer weten over de Doe-Mee-Pas of een Doe-Mee-Pas aanvragen? Kijk dan op https://www.coevorden.nl/doe-mee-pas of neem telefonisch contact op met de gemeente Coevorden 14-0524
#theater #film #hofpoort #coevorden #doemeepas

Kom tijdens de Open Bedrijvendag langs bij Theater Hofpoort in Coevorden en ontdek wat wij dit seizoen te bieden hebben. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur zijn er doorlopende activiteiten zoals rondleidingen en kun je als een ster op de foto in de kleedkamer-photobooth. Maar misschien ga jij wel voor de popcorndeal: alle filmkaartjes voor € 5 euro per stuk (deze actie is alleen geldig op 2 november 2019 tijdens de OBDD en niet online)

Harm Spang geeft om 12.30 uur en 14.30 uur een preview van zijn nieuwjaarsconcert dat hij op zondag 5 januari 2020 in Theater Hofpoort geeft.

Op zaterdag 26 oktober a.s. speelt Guido Spek zijn eerste cabaretprogramma met de titel ‘Gelooft niet alles’
in Theater Hofpoort. Kijk hier alvast naar zijn interview met De Telegraaf waarin hij vertelt over zijn show.

Staat de Dag van de Mantelzorg al in uw agenda?

Kom jij vrijdag 8 november a.s. een oliebol eten met Jacob? Kaarten bestel je eenvoudig via www.theaterhofpoort.nl of bij de Readshop in Coevorden.

Lees hieronder het artikel dat CoevorderNieuws onlangs schreef:

Comedian Jacob Spoelstra komt met try-out naar Coevorden

Vanwege de toenemende druk in zijn agenda wat tv-werk betreft heeft Barrie Stevens helaas moeten besluiten zijn theatertournee te annuleren.
Mensen in het bezit van een kaartje krijgen z.s.m. bericht van ons.
En Barrie wensen we veel “song” en vooral “dance” toe! #vooraldoorgaan
Tot onze grote frustratie werkt de ICT op ons kantoor niet zoals het zou moeten. Hierdoor komen e-mailberichten aan u vanuit ons ticketsysteem niet aan en is hetzelfde systeem voor ons slecht bereikbaar. Heel vervelend!
Achter de schermen zijn we druk bezig met het zoeken naar een oplossing.
Verwacht u een e-mail betreffende toegangskaarten die u geboekt heeft, maar u heeft dit bericht nog niet ontvangen?
Wilt u ons dit dan laten weten via info@theaterhofpoort.nl (deze komt wél aan) en we gaan voor u aan de slag. Excuses voor het ongemak!

Het IJzerkoekenoproer van Coevorden

Beleef het IJzerkoekenoproer van Coevorden bij deze muzikale theatervoorstelling.

IJzerkoeken kennen we tegenwoordig beter als kniepertjes. Vroeger werden deze koeken met oud & nieuw uitgedeeld aan de armen. Toen het stadsbestuur deze traditie in 1770 wilde verbieden kwamen de mensen in Coevorden hiertegen in opstand.

Om dit verhaal niet te vergeten hebben Maters & Roberti, in samenwerking met het Stedelijk Museum Coevorden en Theater Hofpoort, er een muzikale kindertheatervoorstelling over gemaakt. Beleef het oproer mee!

Klik hier voor alle informatie en reserveren

PARTNERS VAN THEATER HOFPOORT

Zonder onze partners en sponsoren kan Theater Hofpoort niet bestaan!