/ nieuws

Nieuws

De voorstelling van Beatrice van der Poel & Thomas Verbogt op zondag 19 november is helaas geannuleerd. Bezoekers hebben hierover persoonlijk bericht gehad.

Helaas kan de voorstelling van Martijn Koning op zaterdag 28 oktober wegens omstandigheden niet doorgaan. Wij betreuren dit zeer en realiseren ons dat u zich heeft verheugt op dit avondje uit. Op moment van schrijven zijn we samen met het impresariaat op zoek naar een nieuwe datum. Uw kaarten blijven dus gewoon geldig. Zodra er meer bekend is, wordt u opnieuw geïnformeerd. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Tijdens Oktobermaand Kindermaand kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar bij Theater Hofpoort meedoen aan een activiteit georganiseerd door het Duits-Nederlands jeugdkoor VOICES. Als je van zingen en muziek houdt én graag nieuwe mensen en dingen wilt leren (kennen), dan moet je gewoon mee doen! Met workshops, muziek maken, zang, techniek, dans… En aan het eind van de middag een verrassingsvoorstelling voor de hele familie!
Het Duits-Nederlandse jeugdkoor VOICES brengt een lied ten gehore, dat aantoont dat muziek en taal verbinden. En jij mag meedoen! Een grensoverschrijdende belevenis voor iedereen die van zingen en muziek houdt.

The Readshop gaat verhuizen! En daarom is het vanaf 3 juli tijdelijk niet mogelijk om kaarten te kopen op ons fysiek verkooppunt. Na de feestelijke heropening op 8 juli kunt u weer bij The Readshop terecht voor kaartverkoop en cadeubonnen van Hofpoort, dan op Friesestraat 26. En tot die tijd kunt u natuurlijk ook gewoon terecht op onze website voor online kaartverkoop. Hofpoort wenst The Readshop veel succes met de verhuizing en de opbouw van de winkel op de nieuwe locatie!

readshop

Vrijwilligers, bestuursleden, adverteerders, vrienden en ambassadeurs kregen op zondag 21 mei een voorproefje van het nieuwe seizoen in Theater Hofpoort. Zo was singer-songwriter Roos Blufpand aanwezig om een aantal van haar liedjes ten gehore te brengen. Ina Rozema uit Coevorden gaf een kort voorproefje op ‘Yoga in concert’, een combinatie van muziek, meditatie en yoga. Cabaretier Fuad Hassen sloot de middag af. Lees meer op: https://www.coevordenhuisaanhuis.nl/nieuws/coevorden/494277/theater-hofpoort-presenteert-programma-nieuw-seizoen.html

Theater Hofpoort gaat haar zevende theaterseizoen in! Met weer veel verrassende en uiteenlopende voorstellingen. Zie ook het artikel in Coevorden huis aan huis 

Woensdag 17 mei is Open doek in de gemeente Coevorden verspreid, maar ook in Gramsbergen en Schoonebeek. Heeft u geen programma ontvangen, maar wilt u dat wel graag? Dan kunt u uw postadres mailen naar secretariaat@theaterhofpoort.nl

Dinsdag 23 mei start om 12.00 de online verkoop en vanaf dan zijn kaarten ook verkrijgbaar bij ons verkooppunt The Readshop, in winkelcentrum Gansehof te Coevorden.
IMG_20170517_134323_750

 

Helaas hebben wij de babyconcerten van Niki Jacobs moeten annuleren als gevolg van te geringe belangstelling. Zowel voor de artiest als voor de bezoeker is een goede zaalvulling sfeerbepalend en dit kunnen wij helaas niet bieden. Bezoekers krijgen persoonlijk bericht over de gekochte kaarten.

Vanaf zondag 19 maart 23.00 uur tot maandag 20 maart is het niet mogelijk om kaarten te kopen via onze website als gevolg van onderhoud aan het ticketingsysteem. Naar verwachting is het ticketingsysteem vanaf maandag 20 maart 14.00 uur weer online en te gebruiken. De fysieke verkoop bij de Readshop gaat weer van start op woensdag 22 maart. Onze excuses voor het ongemak.

 

We hebben helaas de voorstelling van New York Round Midnight op zaterdag 13 mei 2017 moeten annuleren. Als gevolg van een niet toegekende subsidie heeft New York Round Midnight de tournee moeten halveren en gaat het optreden bij Hofpoort niet door. Mensen die een kaart hebben gekocht ontvangen persoonlijk bericht.

 

Kom jij ook naar de film Kikkerdril in de voorjaarsvakantie met je kikkermasker op? Op woensdag 22 februari kun je deze leuke film in Hofpoort zien (15.00 uur). Onderstaande masker is een voorbeeld en kan je inkleuren, beplakken, versieren… leef je uit! En als je een ander leuk kikkermasker wilt maken, dat is natuurlijk ook goed. Maak jij het leukste, grappigste of mooiste masker? Dan ontvang je van ons een leuk prijsje! En wist je dat TipPo en Jolpo na afloop van de film ook aanwezig zijn met een leuke verrassing?

kikker masker

PARTNERS VAN THEATER HOFPOORT

Zonder onze partners en sponsoren kan Theater Hofpoort niet bestaan!