/ nieuws

Nieuws

Save the date!
Zaterdag 3 oktober zal De Fabriek geopend worden en van 12.00 tot 16.00 uur mag iedereen een kijkje komen nemen op de open dag met leuke activiteiten.
Een veilige, gezellige en inspirerende start van ons tiende seizoen 🎈
Welkom, want we hebben u gemist!

In verband met het tijdelijk gebruik van De Fabriek is het helaas niet mogelijk om deze locatie beschikbaar te stellen voor andere doeleinden dan theatervoorstellingen. Bijvoorbeeld voor het houden van een bijeenkomst of repetitie.

Mocht de situatie veranderen, dan laten wij u dit uiteraard weten.
Excuses voor het ongemak.

Het theaterseizoen 2020-2021 start op zaterdag 10 oktober a.s. met de voorstelling Flip Noorman zingt Leonard Cohen. En dat doen we in een voor Theater Hofpoort volledig andere locatie en setting. Dit najaar vind u Theater Hofpoort in de voormalige machinefabriek aan de Sint Jansstraat 4 in Coevorden.

De theaterzaal in het gemeentehuis is niet beschikbaar en bovendien niet geheel corona-proof. Daarom wijkt het theater tijdelijk uit naar De Fabriek. In de theaterzaal is ruimte voor maximaal 80 bezoekers.

De Fabriek voldoet aan alle RIVM en gemeentelijke eisen om corona-proof theater te kunnen aanbieden.

Wij zijn blij dat wij vanaf oktober weer van start kunnen met ons ‘coronaproof’ theaterprogramma! En dat op een geheel andere locatie dan u van ons gewend bent, namelijk in De Fabriek aan de Sint Jansstraat 4 in Coevorden.

Op 14 september om 18:00 uur start de kaartverkoop. Om uw bezoek aan Theater Hofpoort zo veilig en prettig mogelijk te laten verlopen, houden wij ons strikt aan de richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en de Veiligheidsregio Drenthe.

Bekijk de maatregelen zorgvuldig voordat u een voorstelling bij ons bezoekt, zodat u goed voorbereid bent. We zijn immers samen verantwoordelijk voor het naleven van deze richtlijnen, zodat iedere bezoeker veilig kan genieten van een vertrouwd uitje in Theater Hofpoort!

Coevorden – De voormalige machinefabriek in het centrum van Coevorden wordt vanaf oktober het toneel van de voorstellingen. Stichting Cultuurpodium Coevorden gaat het fabriekspand aan de Sint Jansstraat ombouwen tot een theater waar in ieder geval tot het eind van dit jaar voorstellingen te zien zijn.

De huidige zaal van Theater Hofpoort in Hof van Coevorden is vanwege de coronamaatregelen gesloten en biedt bovendien weinig mogelijkheden om in deze tijd voorstellingen te organiseren. In het tijdelijke theater is straks plek voor tachtig tot honderd bezoekers per voorstelling.

Lees het hele artikel via coevordernieuws.nl

Wilt u cultuur in de gemeente en Theater Hofpoort in het bijzonder juist NU een steuntje in de rug geven? Wordt dan Vriend van ons! De jaarlijkse bijdrage van € 25,00 per adres helpt ons om ook in deze periode overeind te blijven. En hoewel vriendschap onvoorwaardelijk is krijgen Vrienden van ons een aantal leuke extraatjes.

Geintresseerd of aanmelden? Stuur dan een e-mail met uw contactgegevens naar info@theaterhofpoort.nl 
U ontvangt het inschrijfformulier per e-mail toegestuurd.

Namens iedereen van Theater Hofpoort alvast hartelijk dank!

We delen graag de boodschap van directeur/programmeur Saskia Kluwen
namens Theater Hofpoort / Stichting Cultuurpodium Coevorden met u!

#houdafstand #houdcontact #blijfgezond #komterug❤️

Videoboodschap Theater Hofpoort

We delen graag de boodschap van directeur/programmeur Saskia Kluwen namens Theater Hofpoort / Stichting Cultuurpodium Coevorden met u!#houdafstand #houdcontact #blijfgezond #komterug❤️

Geplaatst door Theater Hofpoort op Woensdag 15 april 2020

DOE MEE PAS
Wist u dat Theater Hofpoort een van de deelnemers is waar u met de Doe-Mee-Pas een film- of theatervoorstelling kunt bezoeken?
De Doe-Mee-Pas is een pas waarmee inwoners van de gemeente Coevorden gratis een bezoek kunnen brengen of lid kunnen worden van één of meerdere sport- of culturele verenigingen. De enige voorwaarde voor het gebruik van deze pas is dat de gebruiker afhankelijk is van een inkomen rond het sociaal minimum. De Doe-Mee-Pas kan worden gebruikt voor meer dan één deelnemer. Het gemiddelde bedrag voor besteding / lidmaatschap is € 200,-
Wilt meer weten over de Doe-Mee-Pas of een Doe-Mee-Pas aanvragen? Kijk dan op https://www.coevorden.nl/doe-mee-pas of neem telefonisch contact op met de gemeente Coevorden 14-0524
#theater #film #hofpoort #coevorden #doemeepas

PARTNERS VAN THEATER HOFPOORT

Zonder onze partners en sponsoren kan Theater Hofpoort niet bestaan!