/ nieuws

Nieuws

Deze week hebben we gewijzigde openingstijden:

Woensdag 29 mei 2019
9.00 uur- 14.00 uur gesloten

Donderdag 30 mei 2019
gesloten i.v.m. Hemelvaart

Vrijdag 31 mei 2019
gesloten

U kunt ons altijd een e-mail sturen met uw vraag: info@theaterhofpoort.nl

Vanaf dinsdag 4 juni 2019 zijn we weer aanwezig.

De losse kaartverkoop voor het 9e seizoen (2019-2020) in ons theater is gistermiddag van start gegaan. Via onze website en bij ons verkooppunt in de Read Shop in Coevorden kunt u uw kaarten eenvoudig bestellen.

Open doek niet ontvangen?
Heeft u Open doek 2019-2020 niet ontvangen? Stuur ons een e-mail met uw adresgegevens naar info@theaterhofpoort.nl en wij sturen u een exemplaar toe!

 

Nog t/m zondag kunnen onze Vrienden van Hofpoort profiteren van hun welverdiende voorrang in de kaartverkoop voor het volgende seizoen.
We zijn blij met de bestelformulieren die binnenstromen!

Vanaf a.s. maandag 20 mei, 13.00 uur is het voor iedereen mogelijk om kaarten te bestellen
via www.theaterhofpoort én bij The Readshop Coevorden.

Vanaf 5 april 2019 is er weer iedere eerste vrijdag van de maand Comedy in de Kluis.

In samenwerking met het Comedycafé Amsterdam en lokale horeca in de binnenstad van Coevorden,
presenteert Theater Hofpoort INCLUIS: Comedy in de kluis!

PROGRAMMA
Iedere Comedy in de kluis heeft een eigen line-up aan comedians. Het is een verrassend avondje uit waarbij je de lachspieren flink gaat gebruiken.

De avond begint om 20.00 uur in Theater Hofpoort INCLUIS met een MC en twee twee comedians in de kluis.

Voorafgaand aan de voorstelling Emma wil leven vindt een inleiding plaats. Deze inleiding wordt gegeven door dramaturg Annemiek Lely, die meer zal vertellen over de inhoud en achtergrond van de voorstelling.
Waar gaat Emma wil leven over? Waarom koos Solo Stories ervoor om de gelijknamige documentaire van Jessica Villerius te bewerken voor een theatervoorstelling? En hoe pak je zoiets aan? Ook wordt ingegaan op de thematiek van de voorstelling.
Voor het vormgeven van de inleiding wordt samengewerkt met diverse organisaties op het gebied van eetstoornissen.

Aanvang inleiding 19.00 uur

Wilt u deze inleiding bijwonen?
Aanmelding is noodzakelijk. Stuur uw gegevens dan voor 21 februari a.s. naar info@theaterhofpoort.nl

Marc de Hond heeft een kwaadaardige tumor in zijn blaas en moet zo snel mogelijk worden behandeld. De presentator, cabaretier en rolstoelsporter cancelt daarom de tournee van zijn theatershow.

Dat meldt hij op Eerste Kerstdag in een filmpje op zijn website. “Ik ben van de week geopereerd aan mijn blaas en er is een kwaadaardige tumor gevonden”, vertelt hij. “Er waren aanwijzingen dat er iets niet goed was. Maar kanker viel ons wel heel rauw op het dak.”

Vrijdag 15 maart zou Marc de Hond in Theater Hofpoort zijn  voorstelling “Voortschrijdend Inzicht” spelen. Deze voorstelling is afgelast.

Frits Meijerink start met een nieuw initiatief bij Hofpoort Incluis in het voormalige ING-bankgebouw aan het Stationsplein. Onder de naam SAFE-sessions biedt hij musici de mogelijkheid om zaterdag vanaf 16.15 uur live op te treden.

‘Muzikanten kunnen er optreden en inmiddels zit ik op zes reacties’, vertelt Frits. ‘In eerste instantie zijn die optredens op de eerste zaterdag van de maand, maar bij voldoende belangstelling kunnen er vaker optredens zijn. Het idee erachter is om te zorgen voor meer beleving in de binnenstad. Na de optredens kan iedereen nog even napraten in de horeca in Coevorden.’

 

Donkere, koude dagen in aankomst, tijd om fijn naar het theater te gaan! Al eerder waren de comedy- en cabaret avonden een groot succes in ons pop-up theater HOFPOORT INCLUIS. Nu willen we je graag attenderen op opnieuw een bijzondere avond op deze unieke locatie!

Vrijdagavond 30 november is het tijd voor TRYO!

TRYO, oftewel ‘trio cabaretiers try-outen, is een avondvullende voorstelling waarin drie cabaretiers ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater. Iedere TRYO is anders met wisselende line-ups.

Op verzoek van de artiest is de datum van de voorstelling van Bang Mannetje verplaatst van zondag 24 maart naar zondag 24 februari. De aanvangstijden blijven gelijk. Alle mensen die al kaarten in hun bezit hebben, hebben persoonlijk bericht ontvangen.

De kaarten voor de voorstelling van 24 maart zijn gewoon geldig op 24 februari. Wanneer u onverhoopt niet kunt op de nieuwe datum zullen we het bedrag van de door u betaalde kaarten vergoeden. In dat geval kunt u de kaarten naar ons retour te sturen: Theater Hofpoort, Postbus 280, 7740 AG Coevorden. Graag met vermelding van uw IBAN-nummer, waarop het bedrag kan worden teruggestort.

Al aan de gin-tonic? Arjan wel…
A.s zaterdag komen Hofpoort Incluis én Stadscafe Vancouver in tropische sferen.
Eerst cabaret in de kluis met Arjan Kleton! Daarna met z’n allen door naar Stadscafé Vancouver. Daar gaat Arjan zijn barskills showen en maakt de lekkerste cocktails voor je klaar. Het belooft een heerlijke zomerse avond te worden.

Tot zaterdag!!!

Je kaarten koop je via deze site onder programma of bij The Readshop in Coevorden

PARTNERS VAN THEATER HOFPOORT

Zonder onze partners en sponsoren kan Theater Hofpoort niet bestaan!