/ nieuws

Nieuws

We delen graag de boodschap van directeur/programmeur Saskia Kluwen
namens Theater Hofpoort / Stichting Cultuurpodium Coevorden met u!

#houdafstand #houdcontact #blijfgezond #komterug❤️

Videoboodschap Theater Hofpoort

We delen graag de boodschap van directeur/programmeur Saskia Kluwen namens Theater Hofpoort / Stichting Cultuurpodium Coevorden met u!#houdafstand #houdcontact #blijfgezond #komterug❤️

Geplaatst door Theater Hofpoort op Woensdag 15 april 2020

Het kantoor van Theater Hofpoort blijft tot 1 juni a.s. gesloten voor publiek.

Heeft u kaarten voor voorstellingen die zijn geannuleerd? Wij hebben u hierover een e-mail gestuurd. Geen e-mail ontvangen? Stuur ons dan een e-mail info@theaterhofpoort.nl met uw klantnummer, voorstellingsnaam en wij nemen contact met u op.

Alleen in dringende gevallen kunt u ons bereiken via info@theaterhofpoort.nl
Onze reactietijd is op dit moment langer dan normaal, wij proberen u (indien noodzakelijk) binnen 5 werkdagen een antwoord te sturen.

Zoals u waarschijnlijk heeft gehoord  zijn er in ieder geval tot 1 juni a.s. aangescherpte en verlengde maatregelen rondom het Corona-virus.
Dit betekent concreet voor Theater Hofpoort dat we alle voorstellingen (film, theater en overig) die gepland stonden tot en met juni 2020 moeten annuleren.

Wij zijn op dit moment druk bezig met het in kaart brengen van de gevolgen voor ons als theater en u als bezoeker.
Heeft u kaarten voor een voorstelling in de komende periode? Dan willen wij u vragen om verdere berichtgeving vanuit ons af te wachten.

DOE MEE PAS
Wist u dat Theater Hofpoort een van de deelnemers is waar u met de Doe-Mee-Pas een film- of theatervoorstelling kunt bezoeken?
De Doe-Mee-Pas is een pas waarmee inwoners van de gemeente Coevorden gratis een bezoek kunnen brengen of lid kunnen worden van één of meerdere sport- of culturele verenigingen. De enige voorwaarde voor het gebruik van deze pas is dat de gebruiker afhankelijk is van een inkomen rond het sociaal minimum. De Doe-Mee-Pas kan worden gebruikt voor meer dan één deelnemer. Het gemiddelde bedrag voor besteding / lidmaatschap is € 200,-
Wilt meer weten over de Doe-Mee-Pas of een Doe-Mee-Pas aanvragen? Kijk dan op https://www.coevorden.nl/doe-mee-pas of neem telefonisch contact op met de gemeente Coevorden 14-0524
#theater #film #hofpoort #coevorden #doemeepas

PARTNERS VAN THEATER HOFPOORT

Zonder onze partners en sponsoren kan Theater Hofpoort niet bestaan!