/ nieuws

Nieuws

Een voorproefje van 29 juli bij de koffie: Skinny Boy en CurlySue!
Begin 29 juli de zondag om 11 uur met een kop koffie van 1899/Feyen Groothandel, een gebakje van Bakkerscafé De Loods én de heerlijke muziek van dit vrolijke duo.

De toegang van dit koffieconcert is gratis bij Hofpoort Incluis, Stationsplein 21 in Coevorden (oude ING pand)

https://www.youtube.com/watch?v=jHUiuHSKszI&feature=share

Al aan de gin-tonic? Arjan wel…
A.s zaterdag komen Hofpoort Incluis én Stadscafe Vancouver in tropische sferen.
Eerst cabaret in de kluis met Arjan Kleton! Daarna met z’n allen door naar Stadscafé Vancouver. Daar gaat Arjan zijn barskills showen en maakt de lekkerste cocktails voor je klaar. Het belooft een heerlijke zomerse avond te worden.

Tot zaterdag!!!

Je kaarten koop je via deze site onder programma of bij The Readshop in Coevorden

We hebben een team lopers bij elkaar namens Theater Hofpoort!

Bij Hofpoort Incluis kan je op verschillende manieren de Samenloop voor Hoop Coevorden steunen: geef een vrije bijdrage voor de gratis koffie in de spaarbox naast de automaat, waag een gokje voor een euro en maak kans op het schilderij van Wijnda Ypenburg of één van de twee uit de collectie Jannink en zaterdag kan je bieden op het diamond painting schilderij (inclusief materiaal) van een mooie opdtimer.

Wat hebben een bankgebouw, China én een theater met elkaar te maken? In juni meer dan je denkt!

Afgelopen maandag is in het voormalig ING-gebouw in de Friesestraat een Chinese tentoonstelling geopend en wij organiseren daaromheen allerlei activiteiten; workshops, demonstraties, muziek en theater in de kluis.

We zijn geopend van donderdag t/m zondag, houd het programma in de diverse media in de gaten want het gaat zó leuk worden!
We werken graag samen met verschillende ondernemers en lokale verenigingen en bedrijven, zo maken we #samenmakenwijcoevordenmooiernog meer zichtbaar.

En in juli? Dan gaan we gewoon vrolijk door met nóg meer leuks… omdat het kán! #hofpoortincluis

Om technische redenen kan de voorstelling ‘Gare de Lyon’ op 6 april niet doorgaan in Theater Hofpoort.

Echter, we bieden u een alternatief! Donderdag 3 mei zal deze voorstelling te zien zijn in De Nieuwe Kolk te Assen. Vanuit Coevorden is er gratis vervoer geregeld naar DNK waar u op vertoon van uw Hofpoort-toegangskaart alsnog kunt genieten van dit toneelstuk.

Iedereen in het bezit van kaarten krijgt persoonlijk bericht.

Blij! Er is een nieuwe datum gevonden voor ‘Schiffmacher vertelt’ en wel op zondagmiddag 22 april, aanvang 15.00 uur.
De mensen die een kaart hadden voor morgen krijgen persoonlijk bericht en verder zijn de kaarten te koop bij The Readshop en via www.theaterhofpoort.nl

Niet vergeten: morgenmiddag de pre-party in Bé’s Barbershop! Vanaf 11 uur is Tattoo Studio Coevorden daar aan het werk en er is live muziek van 12AM vanaf 14.00 uur. De bar is geopend!

Portret van tatoeeerder Henk Schiffmacher.  ANP KIPPA PAUL BERGEN

Voor de echte liefhebbers presenteren wij in samenwerking met Slijterij en Wijnhandel Benting en Candia, de Eetkamer van Coevorden een unieke muzikale middag met Scrum!

Na hun uitverkochte voorstelling op zaterdag 7 april in Theater Hofpoort komt Scrum op zondagmiddag 8 april terug naar Coevorden. In de Eetkamer van Coevorden, Candia, zullen zij een akoestisch optreden “aan tafel” verzorgen i.c.m. een whiskyproeverij en bijpassende amuses.

Het aantal kaarten voor deze middag zijn verkrijgbaar bij The Readshop in Coevorden en via www.theaterhofpoort.nl.
Aanvang 16.00 uur / prijs €30,= inclusief proeverij en amuses.

Henk Schiffmacher is afgelopen maandag met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dat laat zijn management dinsdag weten naar aanleiding van een bericht van zijn vrouw Louise.

We zijn druk bezig iedereen te informeren, een nieuwe datum te plannen én kijken naar de mogelijkheden om het event dat we rondom de signeersessie in Bé’s Barbershop zouden organiseren toch te laten plaatsvinden. Houd hiervoor de media in de gaten.
Maar bovenal wensen we Henk sterkte en van harte beterschap natuurlijk!

Tijdens Oktobermaand Kindermaand kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar bij Theater Hofpoort meedoen aan een activiteit georganiseerd door het Duits-Nederlands jeugdkoor VOICES. Als je van zingen en muziek houdt én graag nieuwe mensen en dingen wilt leren (kennen), dan moet je gewoon mee doen! Met workshops, muziek maken, zang, techniek, dans… En aan het eind van de middag een verrassingsvoorstelling voor de hele familie!
Het Duits-Nederlandse jeugdkoor VOICES brengt een lied ten gehore, dat aantoont dat muziek en taal verbinden. En jij mag meedoen! Een grensoverschrijdende belevenis voor iedereen die van zingen en muziek houdt.

Vrijwilligers, bestuursleden, adverteerders, vrienden en ambassadeurs kregen op zondag 21 mei een voorproefje van het nieuwe seizoen in Theater Hofpoort. Zo was singer-songwriter Roos Blufpand aanwezig om een aantal van haar liedjes ten gehore te brengen. Ina Rozema uit Coevorden gaf een kort voorproefje op ‘Yoga in concert’, een combinatie van muziek, meditatie en yoga. Cabaretier Fuad Hassen sloot de middag af. Lees meer op: https://www.coevordenhuisaanhuis.nl/nieuws/coevorden/494277/theater-hofpoort-presenteert-programma-nieuw-seizoen.html

PARTNERS VAN THEATER HOFPOORT

Zonder onze partners en sponsoren kan Theater Hofpoort niet bestaan!