Foto’s

Hofpoort

In deze map vindt u foto's waardoor u een impressie krijgt van Theater Hofpoort

Duo Karst

Op 5 november 2016 werd door De Ronde Tafel Coevorden een avond georganiseerd voor de ouderen in de gemeente Coevorden. Duo Karst bracht een bezoek aan Theater Hofpoort.

The Kilkennys

Zondagmiddag 4 december 2016 stond de Ierse band The Kilkennys in een uitverkocht Hofpoort. Met hun energieke uitstraling, rappe instrumentale ritmes en onvervalste Ierse humor was het een geslaagde en muzikale avond! Foto's: Johan Wopken

Frozen

Woensdag 28 december 2016 stroomde het theater vol met heel veel mooie prinsesjes. De kinderen gingen naar de film Frozen. Een sing a long editie waarbij uit volle borst werd meegezongen. Van te voren en na afloop konden de kinderen hun outfit compleet maken met een heuse glittertattoo, gezet door Pip en Zip. En er was ook nog eens een prijsuitreiking voor de mooiste prinses/prins!

Maartje & Kine 21 januari 2017

Zaterdag 21 januari 2017 was fotografiestudente Janoux Cremer in Theater Hofpoort aanwezig. Ze maakte deze foto's van de voorstelling van Maartje & Kine.

ABBA Tribute 8 april 2017

Zaterdag 8 april 2017 stond de ABBA Tribute in een uitverkocht Hofpoort. Bezoekers dansten en genoten volop van de klassiekers van ABBA. Foto's Johan Wopken

 

 

 

 

 

PARTNERS VAN THEATER HOFPOORT

Zonder onze partners en sponsoren kan Theater Hofpoort niet bestaan!