Hoe kan ik kaarten kopen?

Kaarten zijn rechtstreeks te bestellen via de website waarbij afgerekend kan worden met IDeal. Op de website kunt u bij de meeste voorstellingen zelf uw stoel reserveren op rij en stoelnummer. U heeft dan de keuze uit e-tickets die u gelijk kunt uitprinten of kaarten welke u per post toegestuurd krijgt.

Kaarten zijn ook tegen contante betaling verkrijgbaar bij De Readshop aan de Friesestraat 26 in Coevorden, tel. 0524-522819. U kunt daar ook afrekenen met Theater Hofpoort cadeaubonnen. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Donderdagavond koopavond tot 21.00 uur.

Op de avond van de voorstelling zijn de niet-verkochte kaarten verkrijgbaar aan de theaterkassa, vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling. U kunt zowel contant als met de pin betalen aan de theaterkassa. 

Cadeau- en tegoedbonnen zijn te besteden bij ons verkooppunt The Readshop of voor aanvang aan de theaterkassa.

Kan ik kaarten annuleren?

Kunt u een voorstelling onverhoopt niet bijwonen? Dat is in de meeste gevallen geen probleem. De annulering moet uiterlijk twee werkdagen (48 uur) van te voren bij ons zijn gemeld. U kunt uw kaarten per post retour sturen met vermelding van uw naam- en adresgegevens: Theater Hofpoort, Postbus 280, 7740 AG Coevorden. U ontvangt een tegoedbon die u bij Theater Hofpoort kunt besteden. Wij brengen € 2,50 administratiekosten in rekening per teruggebracht kaartje. Het telefonisch annuleren van reeds in uw bezit zijnde kaarten is niet mogelijk.

» BEKIJK ONS PROGRAMMA

PARTNERS VAN THEATER HOFPOORT

Zonder onze partners en sponsoren kan Theater Hofpoort niet bestaan!