Hoe kan ik kaarten kopen?

Kaarten zijn rechtstreeks te bestellen via de website waarbij afgerekend kan worden met IDeal. In verband met corona is het niet mogelijk om uw eigen stoel te kiezen.
U ontvangt een e-ticket van uw bestelling. Deze kunt u op uw telefoon zichtbaar maken, zodat de medewerker van het theater uw ticket kan scannen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw tickets zelf te printen en deze dan te laten zien als u de voorstelling gaat bezoeken.

E-tickets zijn ook verkrijgbaar bij De Readshop aan de Friesestraat 26 in Coevorden, tel. 0524-522819. U kunt daar ook afrekenen met Theater Hofpoort cadeaubonnen. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Donderdagavond koopavond tot 21.00 uur.

In verband met corona is het zowel via www.theaterhofpoort.nl als bij De Readshop verplicht om uw NAW gegevens incl. e-mailadres en telefoonnummer op te geven.

Op de avond van de voorstelling zijn de niet-verkochte kaarten verkrijgbaar aan de theaterkassa, vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling. U kunt alleen met pin betalen.  

Cadeau- en tegoedbonnen zijn te besteden bij ons verkooppunt The Readshop of voor aanvang aan de theaterkassa.

Kan ik kaarten annuleren?

Kunt u een voorstelling onverhoopt niet bijwonen? Dat is in de meeste gevallen geen probleem. De annulering moet uiterlijk twee werkdagen (48 uur) van te voren bij ons zijn gemeld. U kunt uw kaarten per post retour sturen met vermelding van uw naam- en adresgegevens: Theater Hofpoort, Postbus 280, 7740 AG Coevorden. U ontvangt een tegoedbon die u bij Theater Hofpoort kunt besteden. Wij brengen € 2,50 administratiekosten in rekening per teruggebracht kaartje. Het telefonisch annuleren van reeds in uw bezit zijnde kaarten is niet mogelijk.

» BEKIJK ONS PROGRAMMA

PARTNERS VAN THEATER HOFPOORT

Zonder onze partners en sponsoren kan Theater Hofpoort niet bestaan!